لك القوة والمجد والبركة والعزة إلى الأبد.أمين +++عمانوئيل إلهنا وملكنا
 
الرئيسيةالرئيسية  تحيا مصرتحيا مصر  الأحداث  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  التسجيلالتسجيل  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  دخولدخول  
عزيزى الزائر اذا اعجبك موضوع بالمنتدى يمكنك
أن تضغط على زر أعجبنى اعلى الموضوع
عزيزى الزائر ان اعجبك موضوع يمكنك ان تكون اول من يشاركه لاصدقائه على مواقع التواصل مثل الفيس بوك والتويتر بالضغط على زر شاطر اعلى الموضوع

شاطر | 
 

 بسبوسة بالقشطة .. بالهنا والشفا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

رقم العضوية : 1
البلد - المدينة : cairo
عدد الرسائل : 7826
شفيعك : الملاك ميخائيل
تاريخ التسجيل : 30/06/2007

مُساهمةموضوع: بسبوسة بالقشطة .. بالهنا والشفا   الأربعاء 24 أبريل 2013 - 12:27


بسبوسه بالقشطه
3 بيض كبير و فانيليا علبة زبادي 170 جم بنفس علبة الزبادي علبة سكر ...علبة و نص سميد خشن نص كوب زيت

3 ملاعق صغيره بيكنج بودر مملوءه علبة قيمر كبيره او 2 صغيرين و علبة كريمة خفق سائله 250 جم او كوب و كوباية حليب سائل و 3

ملاعق نشا كبيره كوب سكر و كوب ماء و نقطتين عصير ليمونه و

فانيليا للشربات نخفق البيض و الفانيليا كويس لغاية ما ينفش ثم نضيف
السكر مع الاستمرار بالخفق ثم نضع الزبادي و الزيت و السميد و البيكنج بودر
و نقلب كويس ندهن الصينيه بالزيت او السمن نضع نص الكميه و تدخل الفرن
الساخن مسبقا علي 200 درجه حتي تنضج و تحمر من تحت فقط تدخل الفرن الساخن
مسبقا علي 200 درجه حتي تنضج و تحمر من تحت فقط في الوقت ده نعمل الحشوه
نضع الكريمه و القشطه في حله عالنار و نقلب لغاية ما تمتزج الخليط و نقلب
النشا في الحليب السائل و نضعه علي الخليط و نقلب كويس


باستمرار حتي تتكثف و في الاخر الفانيليا و نطفي بعد ما تنضج البسبوسه اول
طبقه من تحت نضع القشطه المعده فوقها و نغطيها بنص كمية خليط البسبوسه
الباقي و تدخل الفرن تاني حتي تحمر

من فوق كويس نعمل الشربات
الخفيف نحط السكر و الميه و عصير الليمون عالنار و لما يدوب السكر نقلب و
اول ما يغلي نحط الفانيلا و يغلي غلوه واحده و نطفي و اول ما تطلع البسبوسه
نسقيها بالشراب الساخن و هي برضه سخنه و تترك لتبرد تماما قبل التقطيع حتي
لا تتفتت و تقطع و تقدم

(**********++++المسيح قام بالحقيقة قام++++**********)
rere: 

برجاء من القارئ العزيز ان كنت إستفدت واعجبك الموضوع إضغط على كلمة أعجبنى


كما يمكنك نشره لاصدقائك سواء على الفيس بوك او تويتر



وتقبلوا تحياتى



بيمن حبيبى صلى من اجلى


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://elmalak.ahlamontada.com
 
بسبوسة بالقشطة .. بالهنا والشفا
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الملاك :: الملاك الاجتماعى :: مطبخ الملاك-
انتقل الى: